Maaliskuu 08

31. maaliskuuta

Kevättä ilmassa.

Ulkona on alkanut ilmestyä ihan uusia hajuja. Se liittyy kuulemma kevääseen. Muuten oikein koiramaisen hauskaa, mutta kadut ovat aika sotkuisessa kunnossa. Lenkin jälkeen olen aina ihan kurainen, mikä tietää suihkua tai vähintään reipasta pyyhkimistä. Mutta silti minä viihtyisin ulkona vaikka kuinka kauan, selvästi paljon kauemmin kuin laumani ihmisjäsenet, jotka hoputtavat minua sisälle, vaikka ulkona olisi vaikka mitä mielenkiintoista katseltavaa ja nuuskittavaa. No, onneksi voin sentään tarkkailla pihan tapahtumia ikkunoista. Sekin on minusta oikein hauskaa.

Viikonloppuna kuulemma ylitin itseni erilaisten pienten tavaroiden ryöstelyssä. Heti kun ihmisieni silmä vältti, nappasin jostain pöydältä tai tuolilta jonkun kivan tavaran. Käsineet ja sukat ovat suosikkejani, mutta kyllä paperit, wc-paperirullat, hiuspompulat, kammat ja moni muukin kelpaa. Näissä asioissa ei koiranpojan kannata olla turhan nirso :)

 

21. maaliskuuta

Pääsiäinen = ihmisillä vapaata.

Puhuvat, että on pääsiäinen. En tiedä mitä se tarkoittaa... Ehkä sitä, että ihmiset ovat pitkään kanssani kotona. Puhuvat nimittäin vapaapäivistä ja silloin en pääse yksin rauhoittumaan kotiini ollenkaan. Tai toisaalta voi sanoa, että silloin tiedän, että perheenjäseneni ovat turvassa kotona.

Pääsin jälleen tänään lähipellolle vapaaksi. Oli aivan ihanaa, oli kuulemma kestohanki ja sen päälle oli vähän satanut lunta... Olisin ollut siellä vaikka kuinka kauan.. 

14. maaliskuuta

Laumani ihmisjäsenet kuulettavat tämän tästä sanovan, että kyllä aika sitten kuluu nopeasti. Viimeksi tänään. On kuulemma kulunut 1 vuosi siitä, kun he hakivat minut Vaasasta luokseen. Mikä ihme se vuosi sitten onkaan, niin nyt olen jo iso poika. Enkä osaa kuvitella asuvani jossain muualla kuin kotonani. Täällä on kaikki tuttua ja toisaalta ihmeteltävää ja nuuskittavaa riittää joka päivä.

En oikein ymmärrä, kun sanotaan, että jollain on kissan päivät. Mitä kivaa siinä muka on? Minulla on koiran päivät ja se vasta on lystiä :) Joka päivä pääsen monta kertaa ulkoilemaan ja sisällä minua paijataan ja leikitetään. Ja väliajat torkun ja vahdin, ettei mikään pääse meitä yllättämään. Välillä ihmiseni kyllä hieman toruvat, että vähempikin vahtiminen (ja varsinkin haukkuminen) riittäisi. Mutta minkäpä koirapoika luonnolleen mahtaa! Kerran vahtikoira - aina vahtikoira. Kukahan heistäkin on mahtanut pitää huolta ennen kuin minä tulin taloon??

6. maaliskuuta

Kiva, kun koko perhe on koolla
Toissa yö oli kummallinen. Yleensä meillä on kaikki kotona öisin, mutta nyt iskäksi monesti kutsuttu ihminen oli poissa koko yön. Oli kuulemma työmatkalla, en tiedä mitä se tarkoittaa - ilmeisesti sitä, ettei ole kotona.

Olin rauhaton koko yön. En tiennyt missä nukkua, kun kaikki eivät olleet paikalla.

Onneksi seuraavan päivän iltana hän tuli kotiin. En pysynyt millään kaikilla tassuillani maassa, kun hänet näin. Oli aivan pakko päästä nuolaisemaan hänen poskiaan. Hänellä oli heti minulle herkkujakin ... ne olivat kuulemma tuliaisia. ;) 

 

02. maaliskuuta 

Hei!

Hieno viikko :) Mainioita talvisäitä ja kuulemma talviloma. Olenkin ihmetellyt, miksi perheen pienimmäinen on ollut joka päivä läsnä.  Ei ole tarvinnut kouluun, kertoivat.  Viikon puolivälissä kävimme lääkärisedän luona. Jännitti, mutta oli kyllä mukava setä. Tutki minulta korvat, nenän, silmät, sydämen ja vaikka mitä, mutta voin kyllä suositella muillekin koirille.
Erittäin miellyttävä ja rauhoittava. En viitsi mainostaa, mutta yhteystiedot saa pyytämällä :)

Loppuviikosta lähdettiin sitten talvilomareissulle oman perheen voimin. Automatkaa riitti näin koirapojan mielestä aika lailla, mutta perillä oli oikein kiva paikka. Suuri hotellihuone, johon koiratkin ovat tervetulleita. Ympäristössä oli upeita lenkkipolkuja, joita kiersimme parina päivänä useampaan suuntaan. Ja osa oikein merkitty "koirapoluiksi"! Mahtavaa!
Osa perheestämme kävi välillä laskettelemassakin, mikä minusta näytti pelottavalta, mutta oli heistä ilmeisen kivaa.

Minusta mukavaa oli mm. seurata huoneen ikkunalaudalta ulkomaailman menoa! 

 

Lue myös helmikuun blogini >>