Ystävänpäivä

Ystävänpäivä on 14.2.
Mitä koirana silloin toivoisin?

Aamulla: Aikaista herätystä. Heti kuudenkorvalla ulos, temmeltämään ja tsekkaamaan tilanteen. Jos (ja kun) silloin ei ole vielä paljon muita lenkillä, niin toivottavasti vapaana.

Aamutuimaan: Aamuvarhaisen lenkin jälkeen koko perheen hoitamista. On turvallista, kun näen, että kaikki ovat läsnä.

Aamiainen: Kaikkia herkkua. Tottakai omaa koiranmuonaani, mutta myös juustoa, kinkkua, kanaa jnee.,.. sopivan haaleasti lämmitettynä.

Aamiaislenkki: Noin -5 asteessa esim vajaa 2 kilometriä tutuissa maisemissa ilman erityistä hoppua. .. Sen jälkeen koko perheen putsaus esim lumipaakuista (minä kun saatan pyöriä matkalla lumessa)

Aamupäivälepo: Lenkin jälkeen kunnon lepo. Mutta niin, että toista silmää räpäyttämällä näen koko perheeni eli kaikki ovat läsnä lähellä minua.

Päiväjumppa: Pientä välipalaa ja aktiviteettia. Leikkiä, mieluiten ulkona lumihangessa, välillä vauhdilla, välillä vaikka lintuja seuraillen... Jälleen kunnon kuivaus ja hoito sisälle tultaessa.

Päivälepo: Iltapäivällä aamupäivän toisinto eli kunnon päiväunet, mutta kuitenkin niin, että koko perhe on läsnä.

Päivällinen: Kuten aamiainen, mutta edelleen herkullisemmin laitettuna.

Ja päivällislenkki: Leppoisammin, kun aamusella, mutta kuitenkin niin, että pääsen kunnolla tsekkaamaan, että ulkosalla ei ole mitään uhkaamassa perhettäni.

Iltalepo. Vinkki: McLeonin tyttäret on hyvä ohjelma rauhoittumaan. Kun perhe katsoo sitä (ja minäkin, kun Turpo jotain kommentoi), niin silloin on rauhallista.

Iltavirkistys: Joskus Ylen uutisten aikoihin pieni sisäleikki eli sellainen, missä koko perhe on mukana... Pientä namia ja pyyntöjä minua huonesta toiseen.. se on minusta todella JJEEES.

Myöhäislenkki: Tsekkaus ulkona, että tilanne on hallinnassa. Matkaa 200 - 1400 metriä riippuen säästä, muista koirista ja kasvattajistani.

Ja sitten kotiin, mahdollisesti kuivattavaksi ja hoitajieni sängyn alle nukkumaan.

Hyvää ystävänpäivää.